Gilla oss på Facebook
Följ oss på Youtube
Följ oss på Instagram

Latest news

Succé för R&Q på turné

Efter en grym konsert i Arvika och 2500 pers på Ekenäs på SydKoster styrde vi vidare mot Långnäsparken i Bollnäs-ett grymt ös-därefter blev det Torgfesten i Kristinehamn där vi fyllde tältet på torget. Läs gärna här


Vidare overnight till Strand Hotel i Borgholm där vi hade 2300 pers på både after-beach och lika mycket på kvällsgiget – sommarens bästa dag på Strand Borgholm meddelade ledningen!Nu laddar vi för Efterfesten på Garvartorget i Ludvika samt Olstorp i Tidan! All In!

Rydell & Quick på Strand i Borgholm

rydell & quick använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies Vi använder cookies. Läs mer x